Daniela Crudu, despre relaţia pe care a ţinut-o ascunsă! Cine e bărbatul pe care l-a iubit şi de care acum fuge VIDEO

 

Cu o sinceritate debordantă, Daniela Crudu a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia în care s-a aflat, pe care a ţinut-o departe de ochii lumii, dar şi despre ce anume a făcut-o să încheie socotelile cu fostul iubit.

Invitată în emisiunea „Xtra Night Show” de la Antena 1, Daniela Crudu a vorbit foarte deschis despre despărţirea de iubit. Se pare că unul din motivele pentru care a decis sa o ia pe drumuri separate de iubitul pakistanez a fost acela că nu mai suporta distanţa. Cei doi au avut o relaţie de la distanţă, iar Cruduţa nu a mai vrut să facă niciun sacrificiu pentru a fi alături de iubit.

"Am avut o relaţie la distanţă, dar ne-am despărţit. M-am săturat să stau blocată într-o relaţie de genul acesta. La fostul iubit mi-a plăcut temperamentul coleric", a spus Daniela Crudu la XNS.

Daniela Crudu, o veterană a operaţiilor estetice!

De-a lungul anilor, fosta asistentă păcătoasă a mai retuşat pe ici pe colo, aşa că o nouă operaţie, nu ne-ar mira. Când se plictiseşte, îşi mai face o intervenţie estetică, iar pentru că şi-a dorit dintotdeauna să fie una dintre cele mai sexy femei din România, a făcut tot posibilul să îşi vadă visul împlinit. Şi din ce vedem, chiar reuşeşte.

Ce putem declara cu certitudine este faptul că fost asistentă TV arată mai bine ca niciodată şi reuşeşte să întoarcă privirile tuturor, atât bărbaţilor, cât şi femeilor. „Nu există femei urâte, doar că nu au bani să se opereze. Eu am doctorii mei, de 10 ani şi am silicoane de 12 ani. Acum le-am schimbat că le-am vrut mai mari, dar nua veam nicio problemă. Eu sunt foarte mulţumită şi primesc mesaje de la fete care mă întreabă ce mi-am făcut. Acum mi-am subţiat talia, dar voiam să se vadă şi mai bine. Dacă am auzit de o nouă operaţie liposculptură, imediat mi-am făcut-o.” a declarat Daniela Crudu în cadrul emisiunii XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest