Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea mondenă!

 

Fostul iubit al Danielei Crudu s-a cuplat cu o altă domniță foarte cunoscută în lumea bună și mai mult decât atât, și-a asumat noua relație. Mihai Costea, supranumit „Nilă” a dat-o uitării pe fosta asistentă TV, iar acum este mai fericit ca niciodată alături de o altă bombă sexy.

Mihai Costea a devenit foarte discret în ultimul timp în ceea ce privește viată lui personală, dar noua lui parteneră îl dă de gol pentru că aceasta a postat câteva fotografii cu ei doi pe o rețea de socializare, pe numele ei: Adelina.

Frumoasa brunetă s-a iubit, la un moment dat, cu unul din băieții lui Vasile Turcu, iar pe cel poreclit „Nilă” l-a cunoscut prin intermediul fostei iubite a acestuia, Daniela Crudu, cu care a fost și prietenă la un moment dat.

Este de reamintit faptul că Mihai Costea a ajuns în atenția presei mondene după ce s-a cuplat cu fosta asistentă TV. Cei doi au avut o relatie tumultoasă, în care scandalul nu a lipsit. În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu oferea detalii despre povestea controversată pe care a avut-o cu fostul partener, cât și despre episoade înșelării.

El avea o relație, in paralel cu mine, din luna februarie. Și eu am fost într-un an de zile la Vâlcea, la părinții lui, la Paște. Apoi nu a mai vrut să mă ia, sub nicio formă. Am fost oarbă, efectiv, nu îmi vine să cred. Îmi spunea seara că își dă telefonul pe silentios, că nu știu ce. Apoi tot așa, se întâmplau tot felul de chestii. Și a sunat persoana respectivă cu număr ascuns, a spus cine este și tot nu am bănuit nimic. Am auzit niște lucruri, am spus ca sunt niște invenții. Comportamentul lui foarte rece din ultimul timp m-a facut sa mă întreb dacă are pe cineva, dar îmi spuneam că nu are cum, că e cuminte.” spunea Daniela Crudu, în urmă cu ceva timp la „Acces Direct”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest