Daniela Crudu, într-o nouă relație? Imagini cu bărbatul alături de care a petrecut până dimineața

 
+5 click pentru
galerie

Daniela Crudu a încins toată suflarea din Mamaia, atunci când și-a făcut apariția la plajă. Și dacă bărbații s-au bucurat când i-au admirat formele, nu au mai fost la fel de fericiți când au văzut-o însoțită.

Daniela Crudu sucește mințile oricărui bărbat și este și ea destul de conștientă de acest lucru. Bine, dar atunci când iese în costum de baie, situația este încinsă rău de tot. Și acum la mare toți bărbații au întors capul după ea.

Bruneta și-a pus extrem de bine formele în valoare, cu un costum de baie minuscul, care îi evidenția bine atât bustul, cât și posteriorul, însă surpriză! Cei din jur au văzut, au plăcut, dar nu au avut curajul să o abordeze, iar asta pentru că Daniela noastră a fost însoțită de către un bărbat misterios.

El este bărbatul care a stat în permanență de fosta asistentă TV. Bine, cei doi nu au fost singuri, ci acompaniați de către Ana Crudu, sora Cruduței și de iubitul acesteia. Au stat pe șezlong, s-au bronzat, au intrat în mare, iar mai apoi au ajuns la bar unde a început distracția!

Și totuși... parcă erau cam apropiați? Oare să înceapă Daniela Crudu o nouă poveste de dragoste? Încă nu știm cu certitudine ce se întâmplă între cei doi, însă sigur este faptul că vom afla mai multe detalii despre relația lor, așa că stați pe antenastars.ro pentru cele mai tari știri mondene.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest