Daniela Crudu iubește din nou! Imagine de senzație cu fosta asistentă TV din avionul privat al noului iubit! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Daniela Crudu iubește din nou! Sau cel puțin asta ne-a dat de înțeles fosta asistentă TV prin imaginea pe care a publicat-o pe contul ei de socializare. Pentru că îi place să fie “la înălțime”, bruneta s-a pozat în ceea ce pare a fi avionul privat al noii sale cuceriri!

Daniela Crudu este una dintre cele mai curtate și dorite femei din showbiz-ul autohton. Și chiar dacă are o mulțime de pretendenți, inima fostei asistente TV nu este atât de ușor de cucerit. Dar iată că cineva a reușit să o facă!

Recent, Daniela Crudu a publicat pe contul ei de socializare o imagine care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc, după cum puteți observa mai jos.  

Cruduța se află într-o vacanță de lux alături de noul bărbat misterios din viața ei a cărui identitate încă nu a dezvăluit-o, însă suntem siguri că atunci când lucrurile se vor concretiza între dcei doi, cu siguranță îl va prezenta lumii întregi pe cel cu care se perindă prin lume!

Avea planuri de căsatorie cu iubitul bătăuș

Deși a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să îmbrace vreodată rochia de mireasă, în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”, Daniela Crudu a recunoscut că avea planuri de măritiș cu iubitul croat bătăuș.

Însă după episodul violent de care a avut parte, Cruduța a revenit la vechea idee de a nu se căsători niciodată: „Nu mai am chef să mă mărit, mi s-a luat. Am vrut, că am avut și o relație cu un an jumate cu un croat. Am stat eu cu un băiat care nu era român. Am vrut eu ceva mai serios și după aia nu s-a mai întâmplat. Nu mai vreau, vreau să-mi trăiesc viața”, a spus Daniela Crudu pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest