Daniela Crudu, pusă la zid de internauți din cauza operațiilor estetice! „Te-ai schimbat foarte mult”

 

Daniela Crudu este o veterană a operațiilor estetice! Fosta asistentă TV nici nu mai știe de câte ori a trecut pragul medicului estetician, fapt care a fost sesizat și de admiratorii acesteia.

După ce a postat o serie de imagini pe contul său de socializare, internauții s-au arătat extrem de supărați pentru rezultatul multiplelor intervenții estetice ale Danielei Crudu, care au transformat-o în totalitate.

Cruduța a fost pusă la zid de internauți, astfel că niciun din comentariile la fotografiile publicate nu au fost pozitive. Câțiva urmăritori ai fostei asistente TV i-au reproșat că s-a schimbat foarte mult și că a făcut o mare greșeală că a intervenit în așa hal asupra fizicului său.  

”Nici nu am recunoscut-o , a trebuit sa ma uit de doua ori sa îmi dau seama ca e Cruduța, lăsa-te naturală ca ești mult mai frumoasa , cine te place ,te place indiferent cu sau fără operații!”/ ”Daniela te-ai schimbat in rau!!! Inainte erai foarte frumoasa ,acuma ti-ai schimbat complet fața 😑/ ”Te-ai schimbat foarte mult, nici nu mai zici ca ești tu . Buzele alea 🤦🏻‍♀️ sunt 🤦🏻‍♀️”, au fost câteva din reacțiile internauților la ultima postare a Danielei Crudu pe pagina sa de socializare.

Daniela Crudu s-a lansat în televiziune după ce a apărut pentru prima dată, în platoul matinalilor Răzvan și Dani, în calitate de asistentă, însă personajul de atunci nu prea mai are nicio legătură cu cel de astazi, din cauza operațiilor estetice.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest