Daniela Crudu, vacanţă alături de mamă şi soră! Fosta asistentă păcătoasă încearcă să-şi refacă relaţia cu cea care i-a dat viaţă! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Daniela Crudu se relaxează alături de mama şi sora sa, într-o vacanţă de vis. Cele trei au plecat în patria mafioţilor, acolo unde fosta asistentă păcătoasa încearcă să îşi refacă relaţia cu cea care i-a dat viaţă.

Cruduţa este una dintre vedetele din showbiz care profită, ori de câte ori are ocazia, de timpul liber pentru a-l fructifica în vreo destinaţie de vis. Zis şi făcut, Daniela Crudu si-a luat surioara şi mămica şi au plecat departe de ochii românilor, mai precis în Sicilia.

Surorile Crudu, împreună cu mama lor s-au cazat într-unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Sicilia. Cele două s-au bucurat de privelişti încântătoare, însă nu vă gândiţi să singurul lucru pe care l-au făcut a fost să admire împrejurimile şi să facă plajă. Ci au profitat de locul încărcat de istorie pentru a învăţa câte ceva despre cele mai importante obiective turistice.

Daniela Crudu, răsfăţătă de un milionar misterios

Daniela Crudu şi-a găsit alesul! După ce mărturisea că îşi doreşte să aibă parte de un prinţ pe cal alb, iată că acesta a apărut. Cruduţa este răsfăţată din cale-afară de milionarul care s-a îndrăgostit de aceasta, irecuperabil.
Milionarul Danielei o ţine pe Daniela Crudu, din vacanţă în vacanţă şi cum alfel să ţii o astfel de femeie lângă tine. Bruneta a avut parte numai de sejururi de lux, iar după Brazilia, cei doi s-au relaxat în Ibiza. Şi dacă nu era de ajuns, de acolo au plecat în Florenza, unde s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi pe străzile pline de parfum italian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest