Daniela fuge după Nilă! Tatăl Cruduţei nici nu vrea să audă

 
+2 click pentru
galerie

Daniela Crudu se gândeşte serios să se mute la Craiova cu iubitul ei, Mihai Costea! Fotbalistul este aproape de un transfer în bănie, însă tatăl Danielei nici nu vrea să audă ca asistenta tv să plece de lângă el

Daniela pare hotărâtă să-şi urmeze dragostea oriunde în lume. Ei bine, de data aceasta nu aşa departe, ci până la Craiova. Iubitul ei are bagajele făcute şi este pe cale să semneze un contract cu Universitatea Craiova.

"Nu stiu sigur daca se va muta de tot acolo sau va face naveta. Depinde ce face si Mihai. Cred ca se va muta cu Mihai, daca merge la echipa de fotbal", a declarat tatal asistentei.

Este cunoscut faptul că Nilă este un tip extrem de gelos şi nu vrea să o scape din ochi pe iubita lui. Deşi Daniela are familia şi un job stabil în capitală, se pare că asistenta tv este decisă să plece după Costea. Problema este că tatăl Danielei nu concepe să stea departe de fata lui. "Poate mă ia şi pe mine cu ea, nu? Nu pot să mă gândesc că pleacă departe de mine."

Mihai Costea şi Daniela Crudu formează un cuplu de aproape trei ani. Nu au avut o relaţie liniştită, din contră! Au fost la un pas să se despartă definitiv de câteva ori, însă de fiecare data dragostea lor a învins!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest