Daniela Gyorfi a încasat peste 100.000 de euro! „Orice ban, chiar dacă nu e meritul tău, e bine primit”

 

Cântăreața a dat marea lovitură, după cinci ani de așteptate. Declarații exclusive la Antena Stars.

 

Daniela Gyorfi a moștenit un teren într-o zonă foarte bună din București. Pe terenul respectiv s-a construit. Dar mama sa deja începuse, înainte să moară, procesul pentru restituire. În cele din urmă, după 5 ani prin săli de judecată, artista a primit câștig de cauză! Implicit, a încasat peste 100.000 de euro. În exclusivitate la Antena Stars ea a povestit cum au stat lucrurile.

 

"Este vorba de un teren care a aparținut bunicilor mamei mele și mama mea a depus acte că să primească despăgubire pentru că pe terenul acela s-a construit, când a murit mama nici nu știam, nici nu eram la curent cu toate acestea. Am luat toate acele măsuri și am mers la o firma de avocatura care se ocupa de retrocedări, după vreo 5 ani în sfârșit s-a pronunțat și asupra banilor, urmează să primesc banii.

Terenul acest este situat în sectorul 3, foarte central, fiind sectorul 3 metrul de pământ costă cât costă. Ei se iau după niste criterii, și mi-au calculat o suma și mi-au spus avocații că nu e corect, au recalculat, nu am primit banii pe casă, terenul avea și o casa, dar una peste alta mulțumesc lui Dumnezeu că am putut să iau și atât și e ok.", a declarat Daniela Gyorfi, în exclusivitate pentru Antena Stars

 

Singurul regret al cântăreței este că mama ei nu s-a bucurat de victoria în justiție: "Orice ban pe care îl primești, chiar dacă nu este meritul tău e bine primit, nu cred că e cineva care spune că nu vrea 100 și ceva de mii de euro. Sunt ok, m-aș fi bucurart dacă trăia mama și vedea că după atâția ani, am reușit să luăm ce era al ei, al nostru."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest