Daniela Gyorfi, la un pas de a-i fi scoşi toţi dinţii, din cauza faţetelor dentare! „Mi-au putrezit”

 
+2 click pentru
galerie

Zâmbetul este cel mai frumos accesoriu al unei femei. Iar pentru că este o femeie care se respectă şi care întotdeauna îsi doreşte să arate impecabil, Daniela Gyrorfi a apelat la faţetele dentare pentru un zâmbet perfect. Numai că „moftul” a dus-o aproape de limita disperării.

Daniela Gyorfi a întâmpinat probleme grave cu dinţii. Aflată în cabinetul stomatologic cu fetiţa ei, Maria, vedeta a dezvăluit experienţa şocantă prin care a trecut.  Se pare că cel care medicul dentist care i-a aplicat faţetele dentare i-a pilit dinţii mai mult decât ar fi trebuit. Din cauza aceasta, dantura Danielei a început să putrezească. Din fericire, lucrurile s-au putut rezolva la timp, dar şocul prin care a trecut a traumatizat-o pentru tot restul vieţii.

„Plângeam ca un copil. Mi se spusese că trebuie să-mi scoată toți dinții. Pe bune că am început să plâng ca un copil. Vreau să atrag atenția. Mi-au pilit dinții, mi-au omorât nervii, pe mine mă durea rău, începuseră dinții să putrezească”, a explicat Daniela Gyorfi, la o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest