Daniela Gyorfi, momente de coșmar din cauza intervențiilor estetice: „De acolo mi s-a tras strâmbătura de la față”

 

Daniela Gyorfi este veterană când vine vorba de operații estetice. Vedeta se află în topul persoanelor publice din lumea mondenă care au făcut abuz de ajutorul medicului estetician și a apelat la fel și fel de intervenții, care într-un final i-au dăunat grav.

Daniela Gyorfi a dat cărțile pe față și a recunoscut câte intervenții are, dar și cum au afectat-o. Poate că acum se bucură de modul în care arată, după zecile de operații pe care și le-a făcut, însă înainte, vedeta a dezvăluit că au existat intervenții care nu au decurs deloc așa cum și-a dorit și au lăsat sechele de nevindecat asupra fizicului său.

„Și la buze am avut intervenții care nu au fost ok. Abia acum încep și eu... dantura pentru mine a fost o mare problemă, o mare provocare. Când mi-am pus și eu fațete prima dată, de acolo mi s-a tras toată strâmbătura de la față”, a povestit Daniela Gyorfi în cadrul unei emisiuni tv.

Vedeta a mai spus că aspectul danturii sale nu s-a înfrumusețat după ce și-a pus aparat dentar la recomandarea medicului, ci dimpotrivă. „Îți dai seama, după un an să porți aparat dentar și când mi l-au scos aveam mai strâmbi dinții? M-am chinuit la aparatul ăla dentar”, a mai spus ea.

Cât despre alte intervenții estetice eșuate, Daniela Gyorfi a mărturisit că printre ele se numără și rinoplastia și modificarea unei gâlme deasupra buzelor care a dus la o dependență de acid hialuronic pe viață: „Mi-am făcut o operație la nas, deși nu trebuia. (...) La buze aveam gâlma asta deasupra nu știu de la ce, că nu vreau să dau vina pe nimeni. Mi-a scos pur și simplu domnul doctor toată substanța din buze și acum trebuie să stau să mai îmi pună ceva... Am două valuri și mi-a zis: „stai să mai treacă”, a adăugat celebra artistă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest