Daniela Gyorfi nu a știut că tatăl ei a murit: „ Le era frică să nu vină și paparazzii după mine”

 

Cântăreața a împărtășit în exclusivitate la Antena Stars marele regret al ei: nu a putut să-și conducă tatăl pe ultimul drum.

 

Daniela Gyorfi a rememorat la Antena Stars dispariția părinților, momente ce au marcat-o profund. Astfel, în urmă cu ceva vreme, la scurt timp după ce și-a îngropat mama s-a stins și tatăl ei. Vedeta nu a putut să fie însă prezentă la înmormântarea părintelui său și să-l conducă pe ultimul drum. Și asta dintr-un motiv foarte simplu: nu a știut când acesta s-a stins.

 

Asta pentru că tatăl vedetei și-a refăcut viața alături de o altă femeie, iar aceasta, de teamă ca Daniela Gyorfi să nu ajungă la căpătâiul părintelui însoțită de un alai de paparazzi, a evitat să-I spună că tatăl ei s-a ridicat la cer. Cântăreața a dezvăluit că deși nu a fost foarte apropiată de tatăl ei, cu toate astea îi este dor de el. De asemenea, artista a explicat că are noroc cu faptul că sora sa seamănă cu el și este foarte inteligentă, astfel că de fiecare dată când vorbește cu ea îl vede pe tatăl ei. Daniela Gyorfi a spus că nu o să poată să șteargă vreodată regeretul pe care îl are pentru că nu a fost chemată și nu a participat la înmormânatrea acestuia.

 

"Voi avea mereu o părere de rău pentru că nu am fost prezentă la înmormânatrea tatălui meu. Au vrut ceva foarte discret și familiar, așa că nu m-au chemat. Le era frică să nu vină și paparazzii după mine si nu voiau. Dar ei nu veneau, vin doar dacă îi chemi. Nu mi-a lipsit tata, deși a fost prezent în viata mea. A acceptat pana la urma ca eram în lumea asta, dar niciodată nu s a mândrit cu chestia asta. Nu era ca mama. Eu am avut un tata foarte deștept. Ma bucur ca îl revăd prin sora mea, prim gesturi.", a declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest