Dansatoarea Elena, dezvăluiri la Antena Stars despre calvarul prin care a trecut în urma accidentului de mașină: „Îi întrebam pe toți dacă o să mor”

 

Elena, una dintre dansatoarele implicate în accidentul rutier din aprilie, a avut o primă reacție în exclusivitate la Antena Stars, după ce a ieșit din comă.

 

La începutul lui aprilie, Elena și Andreea, două dintre membrele trupei Happy Dance, condusă de coregrafa Zizik, au fost victimele unui accident de mașină. Chiar dacă, imediat după nefericitul eveniment se spunea că Andreea este într-o stare mai gravă, iată că Elena a fost cea care a avut nevoie de mai mult timp pentru a se reface. Aceasta a fost internată imediat la Terapie Intensivă la Spitalul Elias și chiar s-a aflat în comă. La aproape 6 luni de la impactul ce putea avea urmări și mai grave, dansatoarea a povestit în exclusivitate la Antena Stars prin ce a trecut, dar și cum este acum.

 

"Sunt bine acum. Mi-am început și eu activitatea cu dansul. Cât am fost în spital a fost o perioadă mai dificială, dar am încercat să privesc partea bună a lucurilor. Toți cei din spital, fetele de la dansuri, dar și cei apropiați mi-au transmis o enrgie bună și așa mi-a fost foarte ușor să trec peste asta", a declarat Elena, una dintre dansatoarele implicate în accident, pentru Antena Stars.

 

Chiar dacă a avut mulți prieteni în preajmă, Elena a dezvăluit și care a fost principala problemă pe care a întâmpinat-o, anume o serie de gânduri negre care au năpădit-o. "M-a afectat. Încă îmi amintesc. Știu doar că îmi era foarte frică că o să mor. Eu mă trezeam, vărsăm, după adormeam și tot așa. Îi întrebăm pe toti dacă o să mor. M-a ajutat foarte mult gândirea pozitivă. M-am urcat și la volan de atunci. Nu am rămas cu frică de mașină ", a mai dezvăluit Elena.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest