Dansatoarea Mona, prima reacție la Antena Stars după ce a fost la un pas de tragedie: „Nu știu dacă medicii reușeau să mă stabilizeze”

 

Mona a fost victima unui groaznic accident de mașină. La două săptămâni distanță, după ce și-a mai revenit, dansatoarea de manele a povestit la Antena Stars prin ce a trecut.

 

Dansatoarea Mona susține că a fost la un pas să-și piardă viața într-un accident de mașină, cu două săptămâni în urmă. Vedeta se întorcea de la Spa, alături de încă cinci apropiați, când un autoturism, care, potrivit dansatoarei, circula cu mare viteză, a intrat în plin în ei. Impactul a fost groaznic, iar Mona și-a pierdut cunoștința pentru câteva secunde.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Mona spune că, chiar dacă au trecut două săptămâni de la întâmplarea ce se putea transforma ușor într-o tragedie de proporții, nu și-a revenit total. Mona a ținut să precizeze că în mașină, între cele 6 persoane erau și doi copii. Din fericire, toată lumea a scăpat cu viață. Cu toate astea, dansatoarea a trecut prin clipe groaznice și a ajuns la spital.

 

„Chiar dacă zâmbesc și încerc să par că sunt bine, nu prea sunt. Pe data de 2 veneam de undeva de la un centru SPA și o altă mașină ne-a izbit cu o viteză foarte mare și în timpul ăla chiar vorbeam cu cineva pe telefon și a auzit impactul. Eu nu mai știu, la un moment dat cred că am leșinat pentru câteva secunde. Știu doar că m-am trezit și am văzut pe cei din mașină, pentru că am fost cu cei dragi mie. Eram șase, erau și doi copilași”, a mărturisit Mona, în cadrul emisiunii Star News.

 

Mona a făcut toate aceste dezvăluiri nutrind speranța că mama sa nu se uită la televizor, pentru că nu a vrut să o îngrijoreze și i-a ascuns accidentul de mașină în care a fost implicată. „Eu am ajuns la spital cu tensiunea foarte mare, undeva la 23, nu știu dacă medicii reușeau să mă stabilizeze. Lovituri puțin mai mari, bine, eu nu arăt asta. Mama chiar nu știe, mi-ar plăcea să nu se uite la televizor”, a adăugat dansatoarea de manele.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest