Dara Radionova i-a spulberat visurile lui Alex Bodi, după ce și-au confirmat relația! “Sunt prea tânără”

 
+2 click pentru
galerie

Daria Radionova joacă dur! După ce a publicat primele imagini cu Alex Bodi, prin care au arătat clar că sunt împreună, rusoaica nu are de gând să renunțe la planurile pe care și le-a făcut, de dragul afaceristului! Și a avut grijă ca și el să stie asta!

Dacă Alex Bodi a mărturisit în nenumărate rânduri că își mai dorește un copil și vrea să fie protagonistul unei familii clasice, lipsite de controverse, iată că Daria Radionova are alte planuri!

Întrebată pe contul său de socializare dacă își dorește să devină mamă, rusoaica a dezvăluit că nici nu se pune problema de așa ceva, pentru că își dorește să se axeze pe carieră: ”Într-o bună zi aș vrea să am copii, însă doar atunci când vor fi pregătită pentru acest mare pas, poate în câțiva ani. Acum îmi construiesc cariera și mă concentrez mai mult pe partea profesională decât pe dorința de a avea copii. Sunt încă prea tânără”, a fost răspunsul Dariei.

Și-au asumat relația!

La doar câteva zile după ce Daria și Alex Bodi și-au asumat relația, iată că au apărut și primele poze din intimitatea celor doi. Rusoaica joacă dur si știe cum să îl atragă pe afacerist în brațele ei. Recent, șatena a postat o fotografie în care cei doi se țin de mână. Mai mult de atât, Daria și-a exprimat și dorul față de acesta.

După despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și-a asumat relația cu Daria și este prima femeie pentru care își declară public iubirea. Încă din timpul relației sale cu Bianca, afaceristul și rusoaica au fost suspectați că au mai mult decât o relație de afaceri. Totuși focoasa șatenă menționa că nu are nimic cu Bodi, ci că relația lor a fost una doar strict profesională. Și iată că prezentul îi contrazice pe cei doi, care nu se mai ascund și îsi fac declarații de dragoste online, în văzul tuturor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest