Daria, actuala iubită a lui Bodi, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu: „O vacanță gratuită la Dubai”

 

Conflictul dintre Daria Radionova și Bianca Drăgușanu capătă proporții din ce în ce mai mari. După ce actuala și fosta lui Alex Bodi au aruncat cuvinte grele una în cealaltă, șatena continuă războiul și lansează un nou atac la adresa fostei soții a afaceristului!

După ce i-a transmis Biancăi Drăgușanu că își editează pozele mult prea mult, acum, Daria Radionova îi aruncă alte săgeți blondinei. Însă de data aceasta, tema fiind vacanțele din Dubai!

„Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să își vadă fotografiile și viața! Acolo ai ce vedea de râs! (...) Da, cu ajutorul filtrelor și Photoshop ai învățat să-ți schimb aspectul pe Instagram, păcat că nu-ți poți pune un filtru pe trecutul tău, așa că filtrează cel puțin viitorul”, i-a transmis Daria, Biancăi Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Daria, actuala iubită a lui Bodi, un nou atac la adresa Biancăi Drăgușanu

Daria Radionova a publicat pe contul său de socializare o fotografie, în care își întreba urmăritorii dacă Boris le-a dat cetățenilor o vacanță gratuită la Dubai, dat fiind că toată lumea se află în orașul de lux. Și când a spus „toată lumea”, cu siguranță s-a referit la Bianca Drăgușanu, care a fost recent în Dubai, la prietena sa, Ramona Gabor.

„Am ratat partea în care Boris a oferit întregii țări o vacanță gratuită la Dubai? Pare că toată lumea e acolo în acest moment”, a fost mesajul postat de Daria Radionova la InstaStory.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest