Daria Radionova, îngenuncheată de dorul pe care i-l poartă lui Alex Bodi, după ce a fost săltat de mascați: „Am nevoie de tine”

 

După ce Alex Bodi a fost săltat de mascați, fiind suspect într-un dosar de proxenetism, Daria Radionova a rămas singură în țară, fără nicio altă cunoștință, ducându-i dorul iubitului ei mai mult ca niciodată! Rusoaica i-a transmis un mesaj emoționant afaceristului!

Daria Radionova este noua iubită a lui Alex Bodi, relația lor fiind confirmată de afacerist, la scurt timp după despărțirea de Bianca Drăgușanu.

Nu sunt un bărbat căsătorit ca să am amantă și nici nu am o relație ca să am amantă. Daria nu este amanta mea, este iubita mea”, a spus afaceristul pentru AntenaStars, în urmă cu câteva zile.

Însă de când acesta a adus-o pe rusoaică în țară, povestea lor de dragoste nu s-a putut desfășura așa cum ar fi trebuit, Alex Bodi fiind săltat de mascați, din cauza unui dosar de proxenetism în care fi implicat.

Acum, la câteva zile de la arestarea iubitului ei, Daria Radionova a ținut să sublinieze cât îi este de dor de iubitul ei. Rusoaica i-a făcut o declarați în miez de noapte, prin intermediul unui instastory:

„Gândindu-mă la tine”, a fost mesajul Dariei pentru Bodi.

Mai mult de atât, cu puțin timp înainte, rusoaica a publicat pe contul său de socializare mai multe filmulețe, în timp ce asculta piese ale căror versuri păreau dedicate iubitului ei.

„A început inima să îmi bată / Deoarece tu ești motivul / Pentru care eu nu am somn / Te rog să te întorci acum. A început inima să îmi tremure / Și tu ești motivul / Inima mea continuă să sângereze / Eu am nevoie de tine acum", sunt câteva dintre versurile melodiei ascultate de Daria Radionova, în timp ce se afla la volan pe autostrada București-Pitești. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest