Daria Radionova, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi, după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

 

La scurt timp după ce Bianca Drăgușanu a anunțat despărțirea de Alex Bodi, pe fir a intrat chiar Daria Radionova, cunoscută drept „rusoaica lui Bodi”. Bomba sexy a scris un mesaj cu subînțeles pentru afacerist care a pus pe toată lumea pe gânduri!

După ce a rămas cu ochii în soare, fiind părăsită de Alex Bodi pentru Bianca Drăgușanu, Daria Radionova a apărut, din nou, în peisaj. Deși după ultima împăcare a afaceristului cu blondina, rusoaica a spus că nu mai vrea să audă de Bodi, iată că ultimele cuvinte scrise pe contul său de socializare spun cu totul și cu totul altceva.

”Niciodată nu uita cine ți-a fost aproape atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o”, a fost mesajul publicat de rusoaică pe rețelele de socializare.

Deși nu a specificat pentru cine este mesajul, cu siguranță, toată lumea s-a gândit la faptul că Daria a scris acele cuvinte pentru a-i reaminti lui Alex Bodi cine i-a fost alături indiferent de situația în care s-a aflat.

Ce spunea Daria Radionova după împăcarea lui Bodi cu Drăgușanca

După ce a fost lăsată baltă pentru Bianca Drăgușanu, Daria Radionova mărturisea că nu o interesează deloc dacă Bodi și Bianca sunt împreună. Mai mult de atât, pe vremea aceea i-a și înțepat mărturisind că cei doi ar avea nevoie  de o a treia persoană în relația lor.

„Faptul că ei sunt împreună sau nu sunt împreună nu mă deranjează deloc. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să nu fiu deloc asociată cu ei. Dacă au nevoie de o a treia persoană pentru a-și face relația să funcționeze, atunci trebuie să găsească pe altcineva, nu pe mine”, a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest