Daria Radionova regretă relația cu Alex Bodi? „Mi-am lăsat viața în urmă din cauza lui!”

 

După ce a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia s-a despărțit de Alex Bodi, Daria Radionova a dat de înțeles că regretă faptul că a fost iubita afaceristului. În exclusivitate pentru Spynews.ro, rusoaica a explicat și de ce crede că nu a fost cea mai bună decizie să intre într-o relație cu Bodi, dar și cum se comporta, de fapt, milionarul, în intimitate.

În timp ce toată lumea credea că au relația perfectă, potrivit spuselor Dariei Radionova altfel se derulau lucrurile între ea și Alex Bodi în intimitate. Rusoaica a făcut o serie de declarații uluitoare și a mărturisit că din iubire pentru el a renunțat la afaceri, la familie și la prieteni, dar chiar și așa el nu a apreciat niciodată sacrificiile făcute de ea.

Nu i-am cerut niciodată nimic, mai ales financiar, niciodată. Mi-am oferit chiar ajutorul financiar, dacă era nevoie. Mi-am pierut una dintre afaceri, am pierdut bani, m-am certat cu familia și prietenii pentru el, mi-am lăsat viața în urmă din cauza lui...”, a mai spus Daria Radionova.

Mai mult decât atât, Daria Radionova a adus și o serie de reproșuri lui Alex Bodi, în cadrul interviului oferit exclusiv pentru Spynews.ro, unde a dezvăluit că nu a primit niciun fel de ajutor din partea lui atunci când ea a decis să renunțe la tot din dragoste pentru el.  

„Nu mi-a oferit niciun ajutor în schimb. Da, am plecat la Londra pentru că trebuie să mă „întorc pe propriile picioare”, am pierdut foarte mult în aceste câteva luni ... Nu mi-a păsat de afacerea mea și de pierderile mele, dar trebuie să câștig totul înapoi și, de asemenea, gândiți-vă la viitorul meu, deoarece nu am pe cine să mă bazez decât pe mine! Nimeni nu mă ajută financiar și vă rog să rețineți - niciodată nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Nu este ușor ... și orice scrie media - realitatea este diferită ...”, a mai spus fosta iubită a lui Alex Bodi, Daria Radionova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest