Daria Radionova s-a aliat cu Bianca Drăgușanu împotriva lui Alex Bodi: „A avut dreptate cu tot ce a spus despre el!”

 

Să vezi și să nu crezi! Daria Radionova nu doar că a confirmat despărțirea de Alex Bodi, în exclusivitate pentru Spynews.ro, ci i-a dat și dreptate Biancăi Drăgușanu în tot ce a spus despre fostul soț!

Amănunte halucinante au ieșit la iveală din relația aparent perfectă dintre Daria Radionova și Alex Bodi! Rusoaica a dezvăluit că despărțirea de afacerist a venit în urma reproșurilor pe care acesta i le-a făcut pentru că nu a vrut să își expună relația pe social media, dar și în urma conflictelor care au avut loc în casa din Tunari între cei doi, locuință unde a stat împreună cu Bodi cât a fost arestat la domiciliu.

Daria Radionova a mărturisit că este extrem de dezamăgită de relația cu Alex Bodi și a descris-o chiar ca pe un „Iad”. O descriere pe care și Bianca Drăgușanu a făcut-o după divorțul de afacerist. Astfel că rusoaica a recunoscut că în ciuda neînțelegerilor pe care le-a avut cu blondina, tot ce a spus aceasta despre fostul soț a fost adevărat și regretă că nu a ascultat-o de la bun început.

„A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt foarte recunoscătoare că am avut-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg. Da, am văzut că a început să urmărească o altă femeie, dar, din păcate, nu îl urmărește înapoi, ce păcat. Indiferent cine va fi următoarea, nu mă va deranja. Îi doresc doar bine în viață și problemele sale să se termine și să fie fericit. El a spus că am venit ca înger în viața lui ... corect, dar îngerii nu trăiesc în Iad, de aceea am plecat.”, a spus Daria Radionova pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest