Daria Radionova tună și fulgeră, după ce Alex Bodi s-a împăcat cu Bianca Drăgușanu! Dezvăluiri șocante: “A înșelat-o de atâtea ori”

 

Daria Radionova a făcut dezvăluiri extrem de acide despre împăcarea lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu. Pentru că nu se află pentru prima dată în ipostaza de femeie părăsită de afacerist, rusoaica nu s-a mai abținut în niciun fel și de această dată a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul uluitoare despre relația celor doi.

Alex Bodi s-a reîntors în brațele Biancăi Drăgușanu, iar showbiz-ul românesc aproape a explodat la auzirea veștii. Tot așa a explodat și Daria Radionova, însă nu de fericire! Contactată de reporterii Spynews.ro, rusoaica a oferit primele declarații despre relația cu Alex Bodi și despre răsturnarea de situație.

I-a promis marea cu sarea

Potrivit declarațiilor Dariei, Alex Bodi îi făcea declarații de dragoste încontinuu, ba chiar mai mult i-a spus că își dorește să își întemeieze o familie alături de ea, iar relația pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu era dintr-un interes.

”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, a spus Daria pentru SpyNews.ro.

Mai mult decât atât, Daria Radionova a trecut și peste intuiția părinților săi, care nu l-au dorit deloc pe Alex Bodi ca iubit. Și chiar dacă nu avea acordul oamenilor care i-au dat viață, rusoaica s-a lăsat purtată de dragoste și a continuat povestea cu afaceristul.

 ”Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine! Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie”, a mai mărturisit rusoaica.

O compătimește pe Bianca

Pe lângă declarațiile oferite despre relația cu Alex Bodi, Daria Radionova a mărturisit că nu puține au fost dățile în care Bianca Drăgușanu a fost înșelată de afacerist și nu poate înțelege cum o femeie ca ea poate trece peste un număr atât de mare de infidelități, din partea aceluiași bărbat.

”Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, a declarat fotomodelul.

Mai există loc de împăcare?

Daria Radionova a dat un răspuns negativ  radical atunci când a fost întrebată dacă i-ar mai permite lui Alex Bodi să ii intre la inimă!

”Am luat decizia corectă, regret doar că nu am făcut-o mai înainte! Nu îi voi mai da niciodată o șansă. Acum, atât eu, cât și părinții mei suntem fericiți fără el. M-am despărțit de el pentru că este mai bine pentru mine și viitorul meu”, a încheiat Daria Radionova.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest