Darren Cahill, motivul pentru care nu a ales-o pe Simona Halep drept câştigătoare la US Open! Cine sunt celelalte două jucătoare pe care pariază

 

Antrenorul australian, Darren Cahill are cu totul alte favorite pentru US Open. Se pare că Simona Halep nu se află printre preferatele acestuia, australianul mizând pe americancele Serena Williams şi Sofia Kenin.

„Pe hârtie, pare un meci greu pentru Serena, în primul tur, cu Maria Sharapova. În realitate, va fi o dispută ușoară, dacă Serena va fi pregătită și conectată. Un start puternic al Serenei va pune pe gânduri celelalte jucătoare”, a declarat, pentru ESPB, Darren Cahill.

Chiar dacă Simona Halep (27 de ani) este locul 4 WTA, la US Open, Darren Cahill mizează pe americancele Serena Williams (37 de ani), a 8-a jucătoare de tenis a lumii și Sofia Kenin (20 de ani), poziţia a 20-a în clasamentul mondial, când vine vorba de câştigarea US Open.

În ciuda faptului că Darren Cahill nu mizează pe câştigătoarea de la Wimbledon, fosta jucătoare americană Pam Shriver o vede pe românca drept viitoarea campioană de la US Open.

"Este pregatita sa castige doua turnee de Grand Slam la rand. Performanta sa de la Wimbledon, pe suprafata pe care se simte cel mai putin bine, a dus-o la nivelul urmator. Acea victorie ar trebui sa-i aduca mai multe turnee de Grand Slam intr-un moment in care nu multe jucatoare sunt capabile sa faca asta", a comentat Shriver.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest