Data și locul înmormântării lui Costin Mărculescu! Va fi îngropat lângă mama și bunica sa

 

UPDATE: Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu va fi dus la capela cimitirului „Sfântul Gheorghe Nou”, nu la Reînvierea, cum se credea inițial.

Știrea inițială

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în cada apartamentului său, în stare avansată de putrefacție. Potrivit medicilor de la Institutul Național de  Medicină Legală, actorul a murit în urma unui infarct!

Apropiații actorului aștepată să afle și rezultatele testelor toxicologice, fiind cele care vor determina dacă Costin Mărculescu a consumat substanțe interzise, dacă a băut alcool sau a luat anumite medicamente înainte de moarte.

După ce toate testele vor fi făcute, trupul lui Costin Mărculescu va fi depus la capela Reînvierea, acolo unde apropiații își vor putea lua „rămas bun” de la regretatul actor.

Când și unde va avea loc înmormântarea

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu va fi îngropat sâmbătă, tot la Reînvierea, acolo unde și mama și bunica lui își dorm somnul de veci, potrivit România TV.

Printre persoanele apropiate actorului răpuse de durerea pierderii se numără sora sa care a intrat în șoc. Din acest motiv, femeia nu a putut merge la INML, în locul ei mergând soțul ei, cumnatul lui Costin Mărculescu.

Reamintim că regretatul actor a fost găsit decedat în casă, în miercuri noapte, 10 iunie. Autoritațile au fost alertate de jurnalistul de la Xtra Night Show care a aflat de la vecinii lui Costin că nu l-au mai văzut de zile bun, iar câinele lui latră încontinuu în apartament.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest