David Bisbal a devenit tată pentru a treia oară! Primele declarații ale artistului internațional

 

David Bisbal a devenit tătic pentru a treia oară! Interpretul de muzică latino trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, după ce iubita lui Rosanna Zanetti i-a dăruit încă un copil! Anunțul fericit a fost făcut chiar de artistul internațional pe pagina sa de socializare.

Mândru din cale afară de minunea pe care a adus-o pe lume partenera sa de viață, David Bisbal a publicat o imagine cu fetița sa nou-născută, pe contul său de socializare. Fotografia a venit însoțită de un mesaj emoționant, prin care l-a prezentat pe noul membru al familiei sale fanilor:

„Suntem foarte fericiți. Bine ai venit pe lume Bianca Bisbal Zanetti. Atât mama cât și micuța sunt bine", a scris artistul pe pagina de socializare.

David Bisbal și Rosanna Zanetti au devenit părinții unui băiețel minunat pe nume Matteo, în urmă cu doar un an. Artistul internațional mai are o fiică de zece ani dintr-o relație anterioară.

Cine este David Bisbal

David Bisbal este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți latino de la ora actuală. Interpretul a intrat în atenția publicului datorită participării la prima ediție a concursului  Operación Triunfo organizat de către Televisión Española, unde a ocupat locul II.

Cu peste 5 milioane de discuri vândute în Spania și America, David Bisbal a obținut 33 de Discuri de Platină, 17 Discuri de Aur și 2 Discuri de Diamant.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest