David și Victoria Beckham ar fi avut coronavirus, dar au ținut totul secret: „Era complet panicată”

 

David și Victoria Beckham s-ar fi infectat cu noul coronavirus la începutul lunii martie, însă au preferat să țină totul departe de ochii lumii. Cei doi ar fi contactat virusul după ce au participat la o petrecere din Los Angeles.

Potrivit presei internaționale, David și Victoria Bechkam s-ar fi infectat cu COVID-19 chiar la aniversarea de 21 de ani a fiului lor, Brooklyn. La câteva zile după eveniment, cei doi au fost în America, iar la o săptămână distanță au ajuns în Cotswolds, înainte de declanșarea stării de urgență.  

„David era de serviciu pentru clubul său, Inter Miami, iar Victoria și familia au zburat pentru a-l susține.” a declarat sursa pentru „The Sun”

O sursă apropiată celor doi a dezvăluit că David Beckham ar fi început să prezinte simptomele în timp ce se afla în Miami, iar ulterior și Victoria ar fi trecut prin aceeași problemă. Ulterior, după ce și-au făcut testele, cei doi au aflat că au fost infectați.

„David a început să se simtă rău și Victoria a avut dureri în gât și temperatură ridicată. Între timp, mai mulți din echipa lor, inclusiv șoferi, bodyguarzi și asistenți s-au îmbolnăvit – câțiva dintre ei foarte grav. Victoria a intrat într-adevăr în panică și întreaga familie a intrat în carantină timp de două săptămâni. A fost îngrijorată că ar putea fi persoane super virale și a făcut tot ce a putut pentru a reduce la minimum orice risc care ar fi putut apărea. Era complet panicată. Au fost câteva săptămâni grele.” a mai dezvăluit sursa menționată anterior.

După recuperare, atât David și Victoria Beckham, cât și persoanele din echipa lor s-au testat în mod regulat pentru a fi siguri că nu mai reprezintă o amenințare pentru cei din jur.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest