De acum poţi să porţi tocuri fără probleme! Trucul SIMPLU şi EFICIENT care te scapă de durerile de picioare

 

Tocurile dau un plus de eleganţă oricărei ţinute şi probabil fiecare femeie are măcar o pereche pantofi cu toc în garderoba sa. Cu toate acestea, reprezentantele sexului frumos ştiu că nu este tocmai comod să porţi acest tip de încălţăminte, mai ales pentru multe ore.

Aşadar, dacă ai fost la o petrecere şi ai purtat o noapte întreagă o pereche de pantofi cu tocuri înalte, iar când în final ajungi acasă, te chinuie durerile de picioare, nu te îngrijora pentru că există o soluţie pentru tine.

Există un truc foarte simplu care te va ajuta să scapi de durerile de picioare, atât în timpul mersului, cât şi după ce te descalţi. Tot ce trebuie să faci este să îţi legi cel de-al treilea deget cu cel de-al patrulea deget, fie cu o bandă de cauciuc, fie cu leucoplast, conform site-ului secretele.com.

Conectarea celor două degete va aduge un mai bun sprijin al tălpilor și va neutraliza punctul răspunzător pentru declanșarea durerilor de picioare, punct situat în spatele celui de-al treilea deget.

Nu ezita să încerci această metodă simplă, vei putea purta pantofi cu toc fără probleme şi vei scăpa de durerile chinuitoare de picioare.

Foto: Hepta, Secretele.com

M.T.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest