Laptele este unul din alimentele de bază şi naturale care nu ar trebui să-ţi lipsească din casă. Se ştie, însă, că laptele care este cumpărat din piaţă, direct de la producători sau este proaspăt muls, trebuie fiert obligatoriu, înainte de a fi consumat.
articolul continua dupa recomandari
Dar de câte ori nu ţi s-a întâmplat să-ţi "dea laptele în foc", după cum spune expresia şi să se verse jumătate din el pe aragaz? Ei bine, acest scenariu este cunoscut de foarte multe gospodine.
Există un truc, mai mult decât simplu care te ajută să fierbi laptele complet fără să se verse nicio picătură, fără să dea în foc, la care cu siguranţă nu te-ai fi gândit până acum. Tot ce trebuie să faci este pui o lingură de lemn deasupra oalei în care fierbi laptele, iar spuma acestuia se va opri pur şi simplu în lingură şi nu se va mai vărsa. Credeai că este atât de simplu?
Urmăreşte materialul video de mai jos!
Foto: Captură Youtube
M.T.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc