De ce a ajuns Adda, de urgență, la spital: „Mi s-a umflat limba și am început să respir foarte greu”

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu puțin timp, Adda a ajuns, de urgență, la spital, îngrijorându-și toți urmăritorii! Acum, artista a explicat motivul pentru care a fost nevoită să stea o noapte, pe perfuzii, la Spitalul de Urgență.

După ce s-a fotografiat în timp ce avea perfuzii în mână, Adda le-a spus fanilor că încă nu știe ce s-a întâmplat cu ea, însă îi va anunța imediat ce va avea toate detaliile. Acum, odată ce a intrat în posesia analizelor medicale, fosta concurentă de la „Asia Express”, le-a dezvăluit urmăritorilor săi motivul din cauza căruia a fost nevoită să se interneze timp de o noapte.

Potrivit spuselor Addei, a suferit o reactie alergică severă, motv pentru care a avut probleme grave cu respirația, iar pe piele i-au apărut erupții.

Am plecat acum de la spital și merg la un alergolog. Ideea e că am stat toată noaptea la ugențe și azi am revenit, pentru că pe lângă faptul că am avut erupții pe tot corpul, am început să respir foarte greu, să mi se umfle limba și să simt în gât ca și cum aș avea ceva acolo care mă ține și nu pot să respir", a spus Adda la InstaStory.

Se pare că reacția alergică a fost cauzată de o pastilă pe care a luat-o în urmă cu șase zile. Și chiar dacă a trecut aproape o săptămână de când a înghițit-o, se pare reacțiile adverse ale acesteia se puteau manifesta și după șapte zile de la utilizare.

„Am fost la alergolog. Așa doctor mișto nu am întâlnit demult. 99% s-a depistat cauza. De la o pastilă aparent inofensivă, pe care am luat-o acum 6 zile pentru prima oară în viața mea, care, din păcate, provoacă reacții violente și după 5-7 zile de la utilizare. Va fi bine! Cu tratament! Mulțumesc de griji!", a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest