De ce a ajuns Karmen Minune la psiholog: „Când viața devine complicată”/ VIDEO

 

Karmen a dezvăluit public că merge foarte des la psiholog. După anunțul pe care l-a făcut, s-au creat foarte multe controverse și mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu ea. Ei bine, acum fiica lui Adrian Minune spune adevărul despre motivul care a obligat-o să apeleze la ajutor!

La doar 22 de ani, Carmen Simionescu se bucură de o carieră de succes în industria muzicală, a devenit mamă, și-a întemeiat o familie, însă toate lucrurile acestea pot fi, câteodată, copleșitoare. Karmen a dezvăluit că nu a apelat la ajutorul psihologului pentru că are o problemă, dar susține că pentru a fi o femeie de succes care să știe să gestioneze situațiile în care este pusă, trebuie să aibă grijă și de minte, așa cum are de suflet și de fizic.

Mai mult de atât, fiica lui Adrian Minune a ținut sa precizeze că rolul de mamă a schimbat-o radical și trebuie să aibă mult mai mare grijă de cum se comportă în fața fiicei sale.

”Devenind mamă mi-am dat seama că e foarte important să știi ce dai mai departe.Și aici mă refer la comportament, la învățături, la tot ce face o mamă. Și atunci când realizezi că ești un exemplu pentru copilul tău, devii mai grijuliu cu lucrurile pe care le faci”, a adăugat artista, pe pagina sa de Instagram.

Artista a încheiat dezvăluirea cu o temă de gândire pe care le-a dat-o urmăritorilor săi: „Dacă ți-ai răspuns cert la întrebarea ”ce fac eu pentru sufletul meu”, foarte bine, ești pe drumul cel bun, dacă nu, gândește-te că totul ar fi mult prea simplu, ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață. Să te distrezi, să te căsătorești, să faci copii și gata, s-a terminat viața. Și atunci, când viața devine complicată, unii oameni nu fac față singuri”, a mai completat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest