De ce a ajuns Simona Trașcă la psihiatrie: „Am făcut un șoc foarte mare. Și acum, dacă trec pe acolo plâng”

 

Diva își va petrece pentru prima oară Crăciunul în propria locuință, după ce vechiul apartament a fost retrocedat, iar ani la rând a stat cu chirie.

 

Este primul Crăciun pe care Simona Trașcă îl face într-un apartament care este proprietatea ei. Vedeta s-a născut și a crescut în centrul Bucureștiului, chiar pe Calea Victoriei, însă apartamentul acela a fost naționalizat și retrocedat. Drept urmare, în următorii 10 ani a fost nevoită să stea cu chirie. Diva a povestit, în exclusivitate pentru Antena Stars, prin ce a trecut atunci când părinții ei s-au văzut nevoiți să cedeze locuința.

 

„Îmi amintesc de o perioadă foarte nefericită din viața mea, cumulată și cu faptul că fratele meu era bolnav, încă nu murise atunci când am pierdut casa. Am ajuns la Spitalul de Psihiatrie, am făcut un șoc foarte mare pentru că, îți dai seama, m-am născut în centrul Bucureștiului, o zonă extraordinar de frumoasă și acum este sufletul acolo. Dacă trec pe acolo plâng. Aveam un etaj întreg, era o casă foarte mare unde m-am născut, am copilărit și după 31 de ani, cam așa, am primit un șoc pentru că ne-a fost luată casa cu retrocedările”, a povestit Simona Trașcă la Antena Stars.

 

Acum, vedeta a sărbătorit în premieră Crăciunul în casa ei, proprietate personală. Cu banii strânși din diversele contracte, dar și cu un mic ajutor financiar din partea unei bunici, care între timp a murit, și-a permis să-și cumpere un apartament de patru camere pe care l-a dotat după propriile dorințe.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest