De ce a albit Selly la 20 de ani: ”Acum se văd efectele!”

 

Într-un interviu acordat Antena Stars, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România a vorbit despre ultima problemă cu care se confruntă.

 

Chiar dacă are doar 20 de ani, Selly a început deja să își numere firele albe. Amuzat de situație, Selly a glumit, spunând că va ajunge în scurt timp să arate exact ca Moș Crăciun, însă în momentul de față se concentrează pentru a-și găsi un echilibru pe toate planurile, în viață. El a mai spus că este o problemă mai degrabă ereditară, pentru că și tatăl său, care nu a împlinit încă 50 de ani, are deja tot părul alb. Acesta este de altfel motivul pentru care Selly nu este îngrijorat de noua problemă cu care se confruntă.

 

”Cel mai important în viață este să ai un echilibru. Să nu te stresezi prea mult, să nu te agiți mai mult decât este cazul, ori eu fiind o fire mai activă și muncind de mic, probabil că se văd efectele. Din punct de vedere științific este genetic, deci e cel mai bine că este genetic”, a declarat Selly în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Prima care i-a pus diagnosticul lui Selly a fost chiar iubita sa, Smaranda Știrbu, care este stundentă la Medicină. Vlogger-ul nu consideră în schimb că problema cu care se confruntă are legătură cu programul său, care este unul extrem de încărcat.

 

”E mai bine că e genetic. Înseamnă că nu mă stresez chiar atât de mult, să zic așa și că vine mai mult pe cale ereditară. Am și zile un pic mai libere, însă în fiecare zi e ceva de muncă, în fiecare zi e ceva de scris, de făcut, locuri în care trebuie să merg, nu prea am zile de pauză. Nici în weekend, și așa îmi și place să am o viață activă. Sunt multe responsabilități, dead-line-uri, am făcut și o emisiune, care va ieși la anul pe vremea asta, trebuie întreținute și conturile de social media”, a adăugat vloggerul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest