De ce a ales Irina Deaconescu să țină sarcina ascunsă până acum. Mai are două luni și naște/ VIDEO

 

Irina Deaconescu a aruncat bomba în această dimineață, când a anunțat pe contul său de socializare că este însărcinată cu Cristi Manea. Vloggerița mai are puțin și va naște și ne-a dezvăluit care a fost motivul pentru care a ales să țină sarcina ascunsă până acum.

Chiar dacă este este însărcinată în șapte luni, atât Irina Deaconescu, cât și Cristin Manea au reușit să țină secret faptul că urmează să devină părinți pentru prima dată. Frumoasa blondină ne-a mărturisit că începuturile sarcinii au fost foarte grele, confruntându-se cu foarte multe stărid e greață. Astfel că a preferat să dispară o perioadă din lumina reflectoarelor și să se axeze pe starea sa de sănatate.

„A fost o sarcină grea. Mi-a fost foarte greu la început. Am vomitat, nu puteam să fac nimic, dar de la un moment dat am fost bine. Credeam că nu o să mai treacă perioada aia nasoală. Am șase-șapte luni. Inițial voiam să o ținem pentru noi până la sfârșit, însă nu reușești să ții așa. Nu e ca și când era ceva rău. Doar că ești mai sensibil în perioada asta, nu ai nevoie de păreri, de oameni răutăcioși.” ne-a mărturisit Irina Deaconescu.

Cât despre cum a reactionat fotbalistul atunci când a aflat că va deveni tată pentru prima dată, Irina Deaconescu a dezvăluit că a fost foarte fericit și starea lui de spirit a făcut-o să vadă că bebelușul pe care urmează să îl țină în brațe este o minune de la Dumnezeu.

„El a fost foarte fericit. Eu am fost șocată. Dar el a reactionat foarte bine și mi-a spus că o să fie minunat. Pentru ca în momentul în care afli ești șocat. A fost lângă mine! mi-a dat un bărbat ca lumea. Suntem foarte fericiți, indiferent ce este, noi vrem să fie doar sănătos.” a mai spus vloggerița.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest