De ce a decis Celia să revină în România din Australia: „Dacă nu suntem aici lucrurile nu se leagă și nu merg”

 

Cunoscuta artistă a luat hotărârea de a reveni în România și asta în ciuda faptului că băiețelul ei este foarte atașat de Australia.

 

În exclusivitate la Antena Stars, îndrăgita artistă a explicat ce a deteminat-o să lase în urmă Australia și să revină în România. Celia a mărturisit că afacerile pe care le avea în țară, împreună cu soțul ei, nu pot fi conduse de la distanță, drept urmare au hotărât împreună să revină pe meleagurile românești.

 

„Avem aici (n.r. în România) tot felul de afaceri de care am realizat că dacă nu suntem aici prezenți lucrurile nu se leagă și nu merg, este imposibil din celălalt capăt de lume să reușești să faci ceea ce e de făcut aici. Așa că ne-am întors să ni le punem în ordine, să decidem exact care vor fi următorii ani: dacă rămânem aici, dacă plecăm în Australia. Dacă rămânem aici, dorul de scenă mă va duce din nou și sper să reușesc să îmi fac o relansare”, a mărturisit Celia, pentru Antena Stars.

 

Vedeta a recunoscut că această decizie nu i-a picat deloc bine băiețelului ei, în vârstă de 9 ani, care s-a atașat mult de Australia: „Fiul meu este înnebunit, îi place extraordinar de mult Australia, este la vârsta la care realizează ce îi place și ce nu îi place. Fiul meu a împlinit 9 anișori, fiica mea are un an, așa că ea e fericită unde suntem noi. Fiul meu alege Australia, este cumva normal, pentru că e aproape de ocean, sunt foarte, foarte multe locuri amenajate pentru copii acolo și care îi fac viața mai frumoasă. Este adevărat că viața de familie, să zicem, este spectaculoasă în Australia”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest