De ce a divorțat Bănel Nicoliță de soția sa: „Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat”

 

Bănel Nicoliță a dezvăluit care a fost motivul din cauza căruia a divorțat de soția sa. Deși actele au fost semnate la notar în luna februarie a acestui ani, se pare că ruptura dintre ei s-a produs de peste doi ani.

Bănel Nicoliță a dat cărțile pe față și a spus tot adevărul despre divorțul de partenera sa de viață cu care are două fiice. Fostul fotbalist a declarat că la mijloc nu a fost vorba de infidelitate de nicio parte, ci a ales să își îndeplinească visul de a construi un viitor pentru fotbalul din Făurei, localitatea sa natală, în detrimentul timpului cu familia.

Bănel Nicoliță a investit o sumă semnificativă de bani pentru a amenaja un teren de joc, dar și pentru a dota echipa de fotbal cu toate cele necesare, investiție cu care fosta soție nu a fost deloc de acord.   

„Divorțul a fost din cauza mea. Eu am vrut sa fac ceva aici la Făurei și fosta mea soție nu a fost de acord. Am investit aici, m-am îndepărtat de familie. A fost nevoie să renunț la familie. Au intervenit discuții, reproșuri, acesta a fost motivul divorțului”, a recunoscut antrenorul echipei Făurei, în cadrul unei emisiuni tv.

Cât despre noua relație pe care o are, Bănel Nicoliță a dezvăluit că este fericit, dar are grijă în continuare de fiicele sale din mariajul cu fosta soție și nu le neglijează nicio clipă.

„Nu vreau ca fetele mele să creadă că am plecat de lângă mama lor pentru altă femeie. Soția mea a spus că dacă plec la Făurei, divorțăm. Și eu a spus bine. Îmi asum toate greșelile, sunt vinovat. Dar sunt responsabil și recunosc”, a mai dezvăluit fotbalistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest