De ce a fost incendiată mașina Loredanei Chivu, de fapt. Imagini exclusive cu bolidul făcut scrum/ VIDEO

 
+6 click pentru
galerie

După ce s-a scris că mașina Loredanei Chivu ar fi fost incendiată de o nevastă înșelată, se pare că adevărul ar fi cu totul și cu totul altul, iar noi avem toate detaliile!

Potrivit Spynews.ro, în cursul nopții de joi, fratele Loredanei Chivu ar fi mers in județul Vrancea, împreună cu un prieten, acasă la o fată. La scurt timp după ce iubitul domnișoarei vizitate a aflat că Răzvan, fratele fostei asistente TV, se află acasă la partenera sa, bărbatul ar fi început să îi trimită câteva mesaje de amenințare.

Ulterior, orbit de gelozie, acesta ar fi mers la locuința fetei, acolo unde se afla parcată mașina Loredanei Chivu, a stropit-o și i-a dat foc, bolidul de lux în valoare de 90.000 de euro fiind făcut scrum, în totalitate. Odată ajunse la fața locului, autoritățile au descoperit două telefoane care îi aparțineau bărbatului gelos și cu ajutorul cărora l-au putut incrimina.

Vrea să i se facă dreptate!

Loredana Chivu își dorește ca vinovatul să plătească cu vârf și îndesat pentru paguba pe care i-a creat-o! Blondina este dispusă să meargă până în pânzele albe ca să i se facă dreptate, astfel că își dorește ca fata pe care a vizitat-o fratele său să fie judecată pentru mărturie mincinoasă, dat fiind că a declarat că ea a fost cea care a comis fapta, pentru a-și apărat iubitul. Cât despre vinovat, fosta asistentă păcătoasă vrea să fie acuzat de vandalism.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest