De ce a intervenit Poliția la nunta verișoarei Simonei Halep: „Nici dacă era o spargere, nu veneau atâția jandarmi”

 
+2 click pentru
galerie

Nunta verișoarei Simonei Halep a fost „stricată” de intervenția Poliției! Evenimentul desfășurat pe terasa unui restaurant din municipiul Constanța a luat sfârșit într-un mod inedit, iar noi avem toate detaliile!

Nunta verișoarei Simonei Halep a avut loc duminică seară și s-a transformat rapid dintr-un eveniment distractiv și plăcut, într-unul mai puțin pe gustul invitaților, însă... memorabil. Și spunem asta pentru că oamenii legii au dat iama în restaurant, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a COVID-19.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, la fața locului s-au deplasat 28 de polițisți de ordine publică, criminalistică și rutieri pentru efectuariea primelor verificări, după ce au fost alertați de o persoană printr-un apel la 112.

Atât invitații, cât și organizatorii evenimentului s-au arătat uluiți de ce s-a întâmplat și de intervenția Poliției. Patronul localului a declarat pentru Focus Press că toate măsurile de prevenire a coronavirusului au fost respectate cu strictețe, motiv pentru care nu înțelege de ce nunta a fost stricată de oamenii legii.

Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti şi de la Poliţia Locală”, a spus el!

Simona Halep nu a fost prezentă

Chiar dacă patronul localului susține că și tenismena a fost prezentă la nuntă, cu puțin timp înainte de începerea evenimentului, Simona Halep postase o fotografie pe contul său de socializare unde a anunțat că este acasă și se bucură de citit. La nuntă a fost, însă, doar familia campioanei.

Colac peste pupăză, restaurantul nu a primit autorizație DSP.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest