De ce a murit Costin Mărculescu, de fapt. S-a aflat rezultatul autopsiei

 
+2 click pentru
galerie

UPDATE: Spynews.ro a obținut un document exclusiv care arată că afecțiunea care a dus la moartea lui Costin Mărculescu este „insuficiența cardio-respiratoriu acută”, respectiv infarctul. Tot în actul respectiv sunt meționate și bolile care au dus la încetarea din viață a actorului: miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Știrea inițială

Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi, în locuința sa din Capitală. Trupul neînsuflețit al actorului era în stare avansată de putrefacție, iar după multe ipoteze lansate despre cauzele decesului, s-a aflat, într-un final, rezultatul autopsiei.

Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, potrivit concluziilor trase de medicii de la Institutul Național de Medicină Legală. Informația a fost oferită de rudele actorului, pentru România TV, imediat după ce au aflat rezultatul autopsiei.

Apropiații actorului așteaptă sa afle și rezultatele testelor toxicologice, fiind cele care vor determina dacă Costin Mărculescu a consumat substanțe interzise, dacă a băut alcool sau a luat anumite medicamente înainte de moarte.

Fosta iubită susține că a combinat medicamentele cu alcoolul

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a mărturisit că actorul avea probleme cu alcoolul. Mai mult de atât, aceasta susține că este posibil ca regretatul să fi combinat medicamentele pe care le lua pentru atacurile de panică suferite, cu anumite medicamente, ducând la infarct.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest