De ce a murit Ion Şmecherul la doar 34 de ani! „Organismul i-a cedat!”

 

Ciobanul era vedetă pe Youtube, având sute de mii de urmăritori pe rețelele de socializare. Culiță Sterp a dezvăluit ce a provocat moartea timpurie a acestuia.

 

Ion Șmecherul era o persoană simplă, iar tocmai simplitatea lui a atras o mulțime de urmăritori. A spus întotdeauna lucrurilor pe nume și le-a arătat oamenilor mereu cum trăiește și ce face zi de zi, chiar dacă situația sa financiară nu era una tocmai bună. La un moment dar, Ion Șmecherul se îndrăgostise. Videoclipurile amuzante cu el și cu partenera lui de viață au strâns o mulțime de reacții de fiecare dată.

 

Mulți au încercat să-l ajute pe Ion Șmecherul să scape de sărăcie. Pentru că devenise ciobanul familiei Sterp, fratele lui Culiță Sterp, Iancu Sterp, alături de cunoscutul cântăreț și mulți prieteni au decis să-l ajute pe Ion Șmecherul cu o casă. Anul trecut au început construcția locuinței unde chiar în urmă cu doar câteva săptămâni el se mutase.

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece ii ridicasem casa lui Ion, iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet va anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a scris Iancu Sterp pe internet.

 

Pe pagina sa de Facebook, Culiță Sterp a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică. „Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest