De ce a părăsit-o George Burcea pe Andreea Bălan: „E obișnuită ca lumea să o urască”

 

George Burcea a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta lui soție, Andreea Bălan și despre motivele care au dus la divorț. Actorul a scos amănunte mai puțin știute din mariajul cu artista, după o perioadă în care lucrurile păreau că s-au așezat la locul lor.

Deși la început, relația dintre Andreea Bălan și George Burcea părea una perfectă, se pare că în spatele aparențelor se ascundeau, de fapt, alte lucruri. Lucruri care au ieșit la iveală odată cu despărțirea lor.

Acum, la luni bune de când au decis să meargă pe drumuri diferite, George Burcea a vorbit despre realul motiv care a stat la baza separării de Andreea Bălan. Actorul a dezvăluit că lucrurile au început să scârțâie între ei, cu mult înainte de nuntă, așa cum a declarat ea.

“Toată lumea spune că ne-am despărţit la patru luni de la nuntă, dar mulţi uită că noi am făcut o «nuntă» în America, în 2017. Relaţia noastră era fracturată mai de mult, nu s-a stricat totul în patru luni.” a spus George Burcea pentru okmagazine.ro.

Mai mult de atât, George susține că i-ar fi spus Andreei și faptul că ideea de a se căsători, nu i se pare una bună, însă a sfârșit prin a-i face pe plac. Dar mirajul nu a durat prea mult timp, iar asta pentru că imediat după vacanța pe care au avut-o în patru, actorul a decis să se despartă de cântăreață.

„Noi mai aveam discuţii şi înainte şi îi spuneam Andreei că nu suntem în cel mai bun punct pentru încă o nuntă, dar ea şi-a dorit-o. La începutul anului, după vacanţă, am hotărât să ne despărţim şi să continuăm pe drumuri diferite, păstrând o legătură cât se poate de apropiată pentru fetiţe. Într-un cuplu este foarte important să respecţi jobul partenerului, visurile lui şi focul care-l mână spre punctul cel mai înalt.” a mai spus George Burcea.

Cât despre sentimentele pe care i le poartă acum, George Burcea a mărturisit că nu există vorbă de ură, deși „este obișnuită ca lumea să o urască”, mai ales că este mama copiilor lui și va ocupa acest rol pentru totdeauna în viața lui. Astfel că, actorul a ținut să îi mulțumească pentru „cele două minuni” , completând cu: „va rămâne mereu în sufletul meu și îmi doresc să fie fericită pentru copiii noștri. Ea nu a înţeles că de asta am plecat, ca să nu transmit copiilor nefericirea mea, însă i-a fost greu, şi o înțeleg şi aici, să accepte că cineva poate să o părăsească pe regina Andreea Bălan…”, a mai adăugat Burcea pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest