De ce a plecat Elena Cârstea din România, de fapt: „Nu aveam nici cea mai mică șansă”/ VIDEO

 

Elena Cârstea a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a decis să părăsească România definitiv! Celebra artistă a dat cărțile pe față și a mărturisit de ce a hotărât să dispară din lumina reflectoarelor, deși se bucura de un real succes în industria muzicală.

Fire impunătoare și dominatoare, putini bărbați din România aveau curajul și dorința de a-i descoperi latura sen sibilă. Totuși cineva s-a încumetat să devină soțul Elenei Cârstea, dar nu a durat până la adânci bătrâneți, căci la trei luni de la căsătorie, nepotrivirea de caracter i-a dus la un divorț definitiv și irevocabil.

După decepția în dragoste, Elena Cârstea a început să vorbească despre căsătorie de parcă ar fi fost o loterie și le recomanda femeilor să nu facă ce a făcut ea și să fie mai atente. Ulterior, „Doamna de Fier” a muzicii românești a decis să o ia de la zero în SUA, iar acum, la ani buni de la dezamăgirea primei căsnicii, artista a dezvăluit și care a fost motivul deciziei mutării definitive peste Ocean.

„Eu dacă rămâneam în țară după faima pe care am avut-o, nu aveam nici cea mai mică șansă să am o familie normală pentru care am luat decizia asta.” a spus Elena Cârstea.

Acum, artista se află într-un mariaj fericit cu un american pe care l-a cunoscut pe internet.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest