De ce a refuzat Gigi Becali să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel: „A treia e blestemul”

 

Gigi Becali și Cristi Borcea au o relație extrem de apropiată, dar cu toate acestea, latifundiarului din Pipera a refuzat să îl cunune pe fostul acționar de la Dinamo cu Valentina Pelinel. Motivul?

Gigi Becali a dezvăluit motivul din cauza căruia a refuzat să îl cunune pe Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, în cadrul unei emisiuni TV de la Antena 3. Chiar dacă le-a fost naș lui Borcea și Alinei Vidican, latifundiarul din Pipera a mărturisit că atunci când a primit propunerea pentru a doua oară din partea lui Borcea, l-a refuzat din cauza credinței pe care o are în Dumnezeu.

”El voia să-l nășesc, dar eu nu mă joc. Eu îl iubesc, i-am zis să o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părinte spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul”, a spus Gigi Becali în cadrul unei intervenții telefonice, la Antena 3.

Mai mult decât atât, Gigi Becali a numit-o pe Alina Vidican, fina lui de suflet, dar chiar și așa, odată cu divorțul de Cristi Borcea, nu au mai ținut legătura.

„Cu Alina nu am mai ținut legătura. Ea nu a mai sunat. Nu vreau să intru în discuții. Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul, că nu batjocorim Sfânta Taină a Căsătoriei. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, așa te iartă Dumnezeu, dar a treia se zice că este blestemul”, a mai mărturisit Becali.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest