De ce a renunțat Sylvia la cariera muzicală: „Aveam o stimă de sine scăzută și nu mă mai iubeam”

 

Fosta componentă a trupei ASIA a explicat în exclusivitate la Antena Stars ce a determinat-o să facă un pas în spate din showbiz-ul autohton.

 

Sylvia a cunoscut celebritatea pe vremea în care cânta în formația ASIA. Și după destrămarea trupei, frumoasa blondină a continuat cariera alături de DJ Rynno, până când acesta a decis să emigreze în Suedia. Vedeta și-a descoperit apoi o nouă pasiune și în plină pandemie s-a mutat pentru jumătate de ani la Ibiza, unde a predat cursuri de yoga.

 

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a ținut cursuri de hatha, practică pentru purificarea psihică și fizică, drumul către „iluminare”. De altfel, cu ceva timp în urmă, Sylvia a făcut și cursuri de masaj thailandez. Fosta membră a trupei A.S.I.A a făcut din pasiune o profesie. Nu doar că a ținut cursuri de yoga, ci s-a și mutat la Ibiza, una dintre cele mai populare insule din lume, considerată și capitala distracției pentru mai bine de 6 luni, punând muzica pe plan secund.

 

În exclusivitate la Antena Stars, Sylvia a povestit ce a determinat-o să renunțe la muzică. "Momentul cel mai greu a fost noaptea neagră a sufletului în momentul de depresie care au avut loc în 2013, 2014, 2015. Din 2016, moment în care am văzut că este din ce în ce mai rău, am început să iau atitudine și a fac ceva pentru mine."

 

Totodată, artista a mai precizat: "Motivele au fost multe. Ajunsesem, într-un moment în viață în care îmi doream mai mult, nu mă mai puteam bucura de nimic. Starea mea interioară nu era bună. Nu eram mulțumită de mine, aveam o stimă de sine scăzută și nu mă mai iubeam."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest