De ce a vrut să se arunce de pe bloc bărbatul din Constanţa! Criminaliştii dau verdictul!

 
+2 click pentru
galerie

Un bărbat, în varsta de 42 de ani, s-a urcat pe un bloc de opt etaje din Constanţa și a amenințat că se aruncă. Întâmplarea are loc la trei zile după ce o femeie a sarit în gol pe strada George Enescu din Capitală.

Barbatul este nemulțumit de faptul că soția sa, în vârstă de 27 de ani, l-a părăsit. Cei doi au împreună două fetițe, de 5 și 11 ani. Intre timp, a ajuns şi soţia la faţa locului. Într-un final, totul s-a terminat cu bine, iar bărbatul a fost convins să coboare de pe bloc şi să renunţe la acest gest necugetat.

Criminalistul Dan Antonescu a intrat în legătură telefonică directă la "Star Magazin" şi a comentat acest subiect.

"Indiferent de mediatizare, gesturi suicidale sunt cotidiene, ele există. În ţară, există cel puţin o sinucidere pe zi. O mediatizare în exces poate da în schimb idei celor care nu sunt hotărâţi. Din fericire, de data aceasta finalul a fost fericit. Dar este obligatoriu un control medical şi psihiatric, consiliere psihologică pentru această persoană. Există mai multe tipuri de sinucigaşi, unii nu comunică cu cei dragi, pur şi simplu se sinucid şi nu lasă un mesaj. Alţii recurg la acest gest pur demonstrativ pentru a atrage atenţia celor dragi," a spus Dan Antonescu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Spynews.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest