De ce Adriana Bahmuțeanu și-a făcut campanie printre sicrie și coroane: „Ăștia vii fac mai mult rău decât morții”/ VIDEO

 

Deși nu a ieșit victorioasă, Adriana Bahmuțeanu a avut parte de o campanie electorală destul de interesantă. Și spunem asta pentru că ședințele cu staff-ul s-au ținut între sicrie și coroane, la pompe funebre. Invitată în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, vedeta a dezvăluit cum de a ajuns în această situație.

Adriana Bahmuțeanu și-a ținut ședințele cu echipa care a susținut-o în campania electorală, printre sicrie, la sediul de campanie care își avea locația la un birou de pompe funebre. Și dacă vă întrebați cum de s-a ajuns la o astfel de decizie, ei bine, se pare că unul dintre liderii partidului este și proprietarul unei pompe funebre, iar ca să scutească timpul petrecut în traficul din București, aceștia au decis să se întâlnească acolo.

”Nu am știut că șeful de la sectorul 1, cel cu care lucram, are o firmă de servicii funerare. Drept urmare, acolo se țineau ședințele noastre. Omul vindea sicrie, făcea parastase, icoane. Tot ce era”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, campanie printre sicrie și coroane

Mai mult de atât, în stilul aferent, Adriana Bahmuțeanu a făcut și o mică glumă atunci când a fost întrebată de moderatorii emisiunii de la Antena Stars, dacă nu i-a fost frică vreo clipă de contextul ciudat în care s-au organizat ședințele.

”Nu îmi era frică. Să știi că e mai bine cu morții, căci morții nu-ți fac niciun rău. Cu ăștia vii e problema, ăștia vii îți fac mai mult rău decât ăia morți”, a mai zis vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest