De ce ai poftă de dulce? Preparatul banal care te scăpa de paraziții intestinali și de kilogramele în plus

 

Unele persoane au mai mereu pofte de dulce, iar acestea ar putea însemna de fapt nişte dependenţe. Unul dintre motivele principale ale acestor pofte este stresul, iar o altă cauză demnă de menţionat ar putea avea legătură cu paraziţii din corpul tău.

Atunci când mănânci multe dulciuri, creezi condiții pentru acumularea mucusului în exces în organism. Atunci când acest lucru se întâmplă, bacteriilor și ciupercilor le este mult mai ușor să se reproducă. 

Paraziții care rămân în intestinele tale te fac să fii lipsit de energie și să-ți dorești să mănânci din ce în ce mai mule dulciuri, potrivit naționaliști.ro. Cel mai rău este că paraziții adoră să stea în depozitele de grăsime, deci cu cât ai mai mulți, cu atât ai tendința de avea și mai multă grăsime. După ce scapi de paraziți, vei fi uimit cât de bine vei începe să te simți. Ai nevoie doar de două ingrediente simple:

Ingrediente:

- 100 de grame de semințe de in

- 10 grame de cuișoare uscate 

Mod de preparare: 

Ia o râșniță și macină aceste ingrediente până când obții o pudră.

Cum să le folosești?

Consumă două linguri în fiecare dimineață, timp de trei zile. Le poți adauga la micul dejun sau le poți bea amestecate cu apă călduță. După trei zile, ia o pauză de trei zile și apoi începe din nou. Poți face acest lucru timp de o lună.

Foto: Secretele.com

M.T. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest