De ce Ana Maria Mocanu a refuzat o cerere în căsătorie. Fosta asistentă TV a răspuns la cele mai incomode întrebări!

 

Pentru că mulți au vrut să afle detalii cât mai intime despre una dintre cele mai focoase prezențe feminine din showbiz-ul autohton, matinalii de la Antena Stars au avut grijă ca Ana Maria Mocanu să răspundă la cele mai incomode înrebări din viața ei personală! Printre care și de ce a refuzat o cerere în căsătorie?

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars, Ana Maria Mocanu a răspuns la câteva întrebări destul de... intime. Și așa cum ne-a obișnuit, sinceritatea și transparența fostei asistente TV au atins cote maxime!

De ce Ana Maria Mocanu a refuzat o cerere în căsătorie

Fosta asistentă TV a mărturisit că a fost protagonista unui moment destul de stânjenitor, după ce a refuzat o cerere în căsătorie. Se pare că întrebarea la care visează orice femeie din partea bărbatului iubit a fost adresată de cel mai bun prieten al ei, pe care niciodată nu l-a putut vedea cu alți ochi.

„Am refuzat o cerere în căsătorie, în urmă cu câțiva ani. Era o persoană care era extrem de îndrăgostită de mine, dar eu nu l-am privit niciodată mai mult decât ca pe un prieten.” ne-a spus șatena.

Cât despre lucrurile pe care le-ar schimba la ea dacă ar putea, Ana Maria Mocanu a spus că și-ar dori să fie un pic mai ponderată, în anumite situații. Și dacă tot am menționat de asta, fosta asistentă TV ne-a dezvăluit și cum se înțelege cu partenerul de viață și cât de dese mai sunt episoadele de... impulsivitate.

„Ne iubim, ne respectăm și nu putem trăi unul fără celălalt.  La început au fost mici pauze, în perioada de cunoaștere. Este un om foarte orgolios și încăpățânat. Amândoi facem o telenovelă, o dramă, de parcă nu mai există o cale de mijloc. Tocmai de aceea, atunci când ne liniștim, ne cerem scuze. Eu una sunt mai țâfnoasă. Au fost mici discuții la început, dar relația noastră este una solidă. Avem deja aproape un an de zile, facem în noiembrie.” a spus fosta asistentă TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest