De ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au mers niciodată într-o vacanță împreună: „E foarte rău”

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide, dar și cele mai invidiate, cupluri din showbiz-ul autohton! Impresara și antrenorul sunt doi titani în domeniile în care activează și chiar dacă munca depusă le aduce foarte multă “fericire” financiară, câteodată parcă nu este suficient.

Și spunem asta pentru că, recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că deși este căsătorită de 12 de ani cu Laurențiu Reghecampf, nu au putut merge niciodată într-o vacanță împreună. Iar asta din cauza responsabilităților pe care le au în afaceri.

Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău, dar Laur ca antrenor are o săptămână de vacanță vara, apoi pleacă în cantonament. Iar eu mereu în perioada aia sunt cu transferurile. Apoi, iarna de Sărbători sunt pe telefoanele și fac transferuri, copii mei abia găsesc momente să vorbească cu mine. Când se termină transferurile se termină și vacanțele. Unde să plecăm?”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune difuzată la GSP.

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a mărturisit că prin achiziționarea mașinilor scumpe pe care i le dăruiește soțului său, încearcă să compenseze faptul că nu își pot “permite” luxul să meargă în vacanțe împreună, așa că își satisfac reciproc “micile” plăceri nevinovate.

„I-am luat lui Reghe o mașina de 375.000 de dolari, un Ferrari. Era visul lui și și-l dorea foarte tare. La cât muncește omul ăsta și la câți ani fără vacanță are îl merita. Eu nu trăiesc pentru lume, ci pentru mine și familia mea. Eu în 15 ani n-am avut nicio zi de vacanță. Astea sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată!” a mai spus Anamaria Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest