De ce Andreea Bănică nu mai poartă verighetă. Are sau nu probleme în căsnicie?

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bănică nu mai poartă verighetă, iar noi am aflat motivul real pentru care artista a renunțat la bijuteria simbol a legăturii cu soțul ei. Cântăreața a făcut primele declarații despre gestul care a ridicat masive semne de întrebare și a lămurit dacă are sau nu probleme în căsnicie.

Faptul că Andreea Bănică nu mai poartă verighetă a ridicat foarte multe semne de întrebare, iar gurile rele au spus că are probleme în căsnicie, asta după ce, aflată în vacanță cu familia la mare, cântăreața a apărut fără bijuterie pe deget.

Andreea Bănică este cunoscută atât pentru talentul muzical, cât și pentru faptul că este o persoană extrem de asumată, care întotdeauna a vorbit foarte deschis despre problemele pe care le-a avut. Și de data aceasta, a oferit un astfel de exemplu și, întrebată de fanii săi de pe instagram, de ce nu mai poartă verighetă, Andreea Bănică a răspuns foarte clar și deschis că motivul pentru care a renunțat să mai țină bijuteria pe deget este din cauza fricii de a nu o pierde.

„Verigheta mea este ceva de genul acesta, însă pentru că pierd bijuteriile nu o mai port, am lăsat-o acasă. E ceva de genul acesta, ceva mai subțire, jumătatea acestui inel”, a spus Andreea Bănică la un InstaStory, explicându-le fanilor săi astfel motivul pentru care a renunțat la verighetă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest