De ce Andreea Bănică nu mai vrea să își trimită fiica la școală, după ce optase pentru sistemul hibrid

 

După ce zilele trecute își anunța urmăritorii că a ales pentru fiica sa sistemul hibrid de a învăța, în această perioadă, adică o săptămână de cursuri online și o săptămână de mers la școală, iată că Andreea Bănică s-a răzgândit și a decis să nu o mai lase, pe Sofia, să plece deloc de acasă. Motivul?

Pandemia de coronavirus a schimbat total sistemul de învățământ! Astfel că de teama de a nu se infecta cu COVID-19, copiii ai căror părinți au optat pentru sistemul hibrid, vor învăța o săptămână online, de acasă, iar o săptămână de acasă.

Pentru același sistem optase și Andreea Bănică pentru fiica sa, însă după o săptămână în care micuța Sofia a învățat de acasă, vedeta a decis să nu o mai lase să meargă la școală, de teama de a nu se infecta cu noul coronavirus.

”Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat... traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai. Prefer sa faca scoala de acasa, online pentru ca i se permite acest lucru.”, a scris Andreea, pe pagina sa personală.

Tot pe contul său de socializare, Andreea Bănică s-a arătat îngrijorată de situația în care se află întreaga planetă din cauza pandemiei de coronavirus, iar singura sa prioritate în această perioadă, este să își protejeze familia cu orice preț.

”Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid 19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede, si care pentru unii dintre noi este letal. Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere!”, a mai zis artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest