De ce Andreea Marin nu o lasă pe Violeta să-şi facă intervenţii estetice: „N-aș putea să spun că...”

 

Andreea Marin este adepta naturaleții și nu este întocmai de acord cu intervențiile estetice. Vedeta a mărturisit cum ar reacționa dacă fiica ei, Violeta, i-ar cere să își facă o procedură de înfrumusețare.

În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin are foarte mare grijă de felul în care arată și niciodată nu a apelat la medicul estetician. Fosta soție a lui Ștefan Bănică a mărturisit că nu ar fi de acord ca fiica ei și a artistului să își facă astfel de îmbunătățiri. Prezentatoarea TV a încercat să îi insufle fiicei sale aceleași principii despre frumusețe pe care și ea le are. Întrebată cum ar reacționa dacă Violeta, în vârstă de 14 ani, ar vrea să apeleze la intervențiile estetice, Andreea Marin a răspuns că discuția lor s-ar termina cu un nu. De asemenea, vedeta nu este în totalitate de acord cu mamele care își duc fetele la medicul estetician de la o vârstă destul de mică. 

„Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un nu. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16-17 ani la estetician pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificare a nasului și așa mai departe, dacă nu este o necesitate medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive. Nu mi le doresc, pur și simplu. Dacă în timp cineva decide să facă pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest