De ce Anna Lesko nu a dat examenul de Bacalaureat: „Mi-a fost foarte dificil”

 

Anna Lesko este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Chiar si așa, nu mulți sunt cei care știu că artista nu a dat examenul de Bacalaureat. Vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre copilăria ei și despre greutățile pe care le-a întâmpinat odată ce și-a părasit țara și s-a mutat în România.

Anna Lesko are cu ce se mândri! Artista se bucură de o carieră de două decenii în industria muzicală din România, însă drumul celebrității nu a fost deloc ușor. Vedeta și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre momentul în care s-a mutat în România și a lucrat ca dansatoare.

Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinții mei a fost un șoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin și dintr-o zonă în care educația era mai rigidă. Ca să înțelegi, eu nu am văzut un club toată adolescența mea. Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relație și partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani și jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume pentru fete și așa am început să dansez. Am rămas aici. O perioadă scurtă de timp am stat la Constanța, apoi m-am mutat în București, unde am început facultatea.” a povestit Anna Lesko, în exclusivitate pentru Viva.

De ce nu a dat BAC-ul?

Anna Lesko a dezvăluit că în momentul mutării în România nu terminase liceul în Chișinău, însă datorită unei legi care le permitea basarabenilor să intre la facultate fără să dea examenul de bacalaureat, a reușit să înceapă cursurile universitare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest